OVER ONS - WAAROM ZITSTA®

Zitsta® is een merk van Buro International

Zitsta® is een merk van Buro International. Buro International is een familiebedrijf met vestigingen in Tielt, Maldegem en Sint-Niklaas. Een team van ervaren specialisten helpen u er graag bij al uw kantoorprojecten.

Buro International heeft een eigen transport- en montageploeg die uw aankopen indien gewenst ter plaatse komt monteren in uw kantoor, bedrijf of thuisomgeving.

Zorgvuldig geselecteerd ergonomisch kantoormeubilair

Voor Zitsta® is er een aanbod van ergonomische bureaus, bureaustoelen en ergonomische hulpmiddelen geselecteerd. De criteria voor deze selectie waren de betaalbaarheid en de kwaliteit. Voor de in hoogte verstelbare bureaus is ook de stabiliteit een heel belangrijke factor uiteraard. In onze showrooms kan u die stabiliteit steeds gratis komen testen. Ook wie al een specifiek bureaublad heeft kunnen we helpen met een elektrisch verstelbaar onderstel.

Klaar voor de digitale werkplek

Onze verstelbare bureautafels zijn uiterst geschikt voor gebruik als digitale werkplek met koppeling aan aanwezigheidsregistratie bijvoorbeeld. Ook op de vraag naar een circulair en een as a service aanbod kunnen we u een mooi voorstel doen. Voor vragen over dit aanbod kan u steeds terecht bij Jeroen Van den Bossche.