BiVO Light of BiVO werkplek?

Dynamisch werken voor ieder gebruik kan dankzij de ZitSta bureaus. De enige keuze die u moet maken is of u gaat voor een BiVO Light of een BiVO Desk.

Elektrisch verstelbare bureaus

U bent op zoek naar een in hoogte verstelbaar bureau? Goed idee. Maar u wil niet eindeloos aan een hendeltje draaien om de hoogte van uw bureau te veranderen. De BiVO Light en de BiVO Desk zijn in dat geval zeker iets voor u. Beide bureaus zijn elektrisch verstelbare zit-sta-bureaus. Met één druk op de knop wijzigt u de hoogte van uw werkplek naar de door u geprefereerde hoogte. Zo gaat u wél blijven veranderen van positie.

Af en toe vs intensief gebruik

Zittend werken is niet goed voor uw gezondheid. De combinatie zittend en staand werken en alles er tussenin kan veel gezondheidsproblemen voorkomen. Met een elektrisch verstelbaar bureau schakelt u zonder enige moeite tussen zitten, staan of een tussenpositie met een dynamische up kruk. Voor zij die af en toe de switch maken tussen staand en zittend werken is er de BiVO light. Verandert u meerdere keren per dag van positie of is het bureau een gedeeld bureau? Dan staat de BiVO Desk voor u klaar.

Één druk op de knop

U hoeft niet te onthouden wat de ideale hoogte voor uw werkplek is! Neen, zelfs die taak neemt uw nieuwe bureau u uit handen. Beide bureaus zijn namelijk voorzien van een eenvoudig te bedienen display met geheugenfunctie. Eenmaal ingesteld volstaat één druk op de knop en uw bureau zweeft traploos naar de juiste hoogte. Ergonomisch werken wordt zo echt fun.

Stabiel en bovendien sterk als een beer

Elektrisch verstelbaar klinkt dan wel super op papier maar als uw bureau quasi leeg moet zijn voor u op de knop mag duwen, heeft u er niet veel aan. Gelukkig zijn de BiVO bureaus ontworpen met een stabiel stalen T-vormig onderstel. Ook gewicht is geen probleem want de hoogkwalitatieve bureaus bezitten beide een draagvermogen van 100kg.

Aangepast aan elke grootte

U bent niet echt één van de grootste of net wel? Maak u niet druk, de BiVO light is verstelbaar van 70cm tot 120cm. De BiVO werkplek is zelfs verstelbaar van 65cm tot 130cm en die kan daarenboven optioneel worden voorzien van een ruime en opklapbare kabelgoot. Niet enkel die rugpijn maar ook die kabelchaos wordt vermeden! Komt u een BiVO bureau proberen in een van onze showrooms?